STYLE TIP OF THE DAY

Uusi viikko, uudet kujeet. :) Mä olen pidempään jo pohtinut, että olisi kiva vähän freesaa tätä mun blogia ja lisätä siihen tällainen aluksi kerran viikossa oleva "style tip" -osio ja mikäpä parempi päivä sen aloittamiseen kuin maanantai. :) Mähän itse seurailen paljon erlaisia tyyliblogeja ja ja saan usein (varsinkin Instagramista ja Pinterestista) inspiraatiota postauksista.

Täytyy kyllä myöntää, että noitten blogien ja kuvien selaileminen tuo mukanaan inspiraation lisäksi myös pahan tavan verrata itseään muihin... Kun löytää toinen toistaan upeampia kuvia ja lukee, miten hienoja asioita ihmiset pääsevät kokemaan, sitä väkisinkin rupeaa arvostelemaan omia tekemisiään. Yksi keino päästä irti, silloin kun huomaan ajautuvani tuohon tilanteeseen, on yksinkertaisesti laittaa puhelin (mä olen siis iPhone kädessä koko ajan) pois ja avata Netflix. Kun saa ajatukset pois koko muoti/blogimaailmasta, näkee asiat taas erilailla. :)

Mutta nyt itse asiaan: tämän päiväinen tyylivinkki on vyö asusteena. Tänä keväänä katukuvassa näkyy vöitä eri tyylisinä peruslevyisistä korsettimallisiin ja tämän kauden trendinä on käyttää sitä erilaisten vaatteiden niin takin, neuleen kun paidan tai bleiserin päällä. (Omasta mielestäni vyö on yksi monikäyttöisemmistä asusteista, jonka avulla saa asuun erilaista ilmettä.) Valitsin näihin kuviin yhdistää se paidan päälle, mutta tehdäkseni kokonaisuudesta hiukan mielenkiintoisemman jätin puseron napittamatta ja puin pitsitopin alimmaiseksi. Toiseen asuun lisäsin vain liukuvärjätyn huivin tuomaan lisää syvyyttä. Kokonaisuus on helposti muunneltavissa vaihtamalla vaikkapa puseron tilalle neuletakki tai bleiserin tilalle pitkä liivi.

Ihanaa viikon alkua kaikille! :) 







Vyö Zara
Huivi Balmuir
 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig