TOUKOKUISIA KUULUMISIA

Piiitkästä aikaa täällä! :) Mulla ei ole tähän mitään sen hienompaa selitystä kun, että mulla on ollut ihan pirusti kaikkea tekemistä. Jossain vaiheessa havahduin siihen, etten ole tänne kirjoitellut vähään aikaan ja hetkeksi mulle ehti tulla pieni paniikkikin siitä, kunnes rauhoituin ja totesin, ettei tästä bloggaamisesta koskaan pitänyt tulla taakkaa mulle ja jos ollaan rehellisiä, niin tosiasia on se että niin kauan kun tämä ei ole päivätyöni, joka maksaa mun elämisen, niin mulla ei ole myöskään deadlinea. :D

Mutta nyt asiaan eli meidän muutto meni (verrattuna siihen, että hoidimme sen ilman muuttopalvelua) ihan ok, mitä nyt pakkausvaiheessa rupesi pinna olemaan sen verran kireällä, että meinasin tosissaan vaan heittää kaikki kamat menemään (siis aivan uskomatonta, miten paljon tavaraa oli niinkin pieneen asuntoon kerääntynyt vuosien varrella). Stressin määrää nosti myös, että meidän pojat (katit) muuttopäivänä oli aivan paniikissa.. :( Ja ennen kuin päästiin tosissaan nauttimaan meidän uudesta upesta asunnosta, niin jouduttiin käymään vielä elukkalääkärillä toisen katin kanssa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

Päätettiin heti mieheni kanssa löydettyämme nykyisen asuntomme, että laitetaan sisustus vähän uusiksi, joten nyt ollaan sitten pikku hiljaa haalittu uusia huonekaluja ja sisustustavaraa. Vielä on hankittava kaikenlaista, joten vasta sitten kun kaikki on valmista, niin tulen tekemään suuremman sisustuspostauksen tänne. :) Ja ah, yksi asia, josta mä olen aivan seitsemännessä taivaassa on astianpesukone.. miten i h a n a, ihmisen elämää (ja parisuhdetta!) helpottava asia. :D Mutta se mitä mä todella rakastan asunnossamme on, kuinka valoisa se on läpitalo pohjaratkaisun takia. :) Tässä alkuun pari sneakpeakia asunnosta: työpiste (FYI pöydällä oleva alusta on tatuointiartisti mieheni valopöytä), yöpöytä ja makuuhuoneen ikkunasta näkyvä Helsingin katot & taivas näkymä (kyllä, melkein voin kuvitella asuvamme mun haaveiden Pariisissa :D).

Mukit Design Letters, sakset, nitoja ja pöytälamppu Granit

Pöytälamppu House Doctor, yöpöytä Boknäs


Sisustuksesta puheen ollen, tein jo jonkin aikaa sitten Lävistysliikkeelle uuden ikkunan. Viimeksi kun tein heille jouluikkunan se oli teemansa vuoksi suht helppo, mutta tällä kertaa piti paneutua syvällisemmin. Ikkunasta piti tulla katu-uskottava, mutta modernimpi ja "currentimpi" kuin (valitettavasti) suurin osa lävistys/tatuointiliikkeiden ikkunoista edelleen tänä päivänä, jotka ovat jämähtäneet sinne "älkää tulko tänne, täällä tapahtuu kaikkea hämärää" -tyylille. Ideana oli myös tehdä siitä helposti muunneltavissa erilaisten lävistyskorujen ja kehyksissä olevan tattoo designin ansiosta.





Nyt mä jatkan mun lomaviikkoani (huomaa ehkä mun tämän julkaisun hymiömäärästä, että lomalla ollaan :D) ja ihanaa toukokuun jatkoa kaikille! ♡
Professional Blog Designs by pipdig