MILTTON SHOWROOMIN PRESSIPÄIVÄ

Pieni irtiotto arjesta tekee niin hyvää ja mulle tilaisuus koitti viime keskiviikkona, kun pääsin ystäväni Merin kanssa käymään Miltton Showroomin PR-tilaisuudessa, missä esiteltiin tulevia mallistoja ja tuotteita. Edustusta löytyi mm. Monkin, Puman, Triumphin, Glitterin, Fazerin ja Nespresson puolelta.

Glitteriltä on tulossa pikkujouluaikaan uutta monikäyttöistä (ennustan tulevaa hittiä) hiuskoristetta nimittäin juhlavaa kultalankaa, jota löytyy myös muutamassa muussakin värissä. No mehän Merin kanssa innostuttiin heti ja molemmille kiinnitettiinkin hiuksiin suikaleet. Kuvassa ne ei näy niin hyvin, mutta siellä hiuksissa ne kimalteli niin kivasti (kyllä, aikuisenakin on kivaa leikkiä prinsessaa :D). Esim kampauksissa, leteissä tai ihan aukinaisissa hiuksissa ihanan simppeli lisä. Nespressolta maistoin tulevaa limited edition kausimakua vanilja-kardemummakahvia (soooo good). Tiesittekö muuten, että Nespresson kapseleissa käytetään ihan tuoretta jauhettua laadukasta kahvia ja täysin luonnollisia aromeita murukahvin ja keinotekoisien esanssien sijaan?



Mä haluaisin löytää itselleni jonkun kivan hatun ja nyt kun kaikilla on se "wide brim hat", niin mä haluan ehdottomasti löytää jonkun muun! :D Löysin KN Collectionilta tällaisen ja luulen, että toi malli olisi just se mitä haen. Puin tilaisuuteen (mun tämän viikon myös lempilook!) pitkän harmaan kauluspaidan päälle mustan off-the-shoulder paidan ja kuten huomaatte, niin sitä voi käyttää myös muutenkin kun kesällä. :) Milttonin tarjoilut olivat niin hyviä ja tilaisuuden jälkeen kotiinpäin mennessäni sain siinä skumppapäissäni loistavan idean lähteä vielä shoppailemaan! Juu, tuli ostettua aivan ihana beessi takki, jota mä voin käyttää siis vasta ensi keväänä, koska se on niin ohut! Ha ha :D




Lopuksi mun on ihan pakko mainita yks juttu josta mä oon ollut ihan täpinöissäni koko viikon, nimittäin julkaisin maanantaina instagram-sivulleni tämän kuvasommitelman nimikkeellä "Spending quality time with myself", niin British Vogue -sivusto oli tykännyt mun julkaisusta! Joku saattaa nyt pyöritellä silmiä tapahtumalle, mutta mulle se oli iso juttu. :) Ihanaa halloweenia kaikille! :)


SHAMPANJAA JA HELMINAUHAA

Se olisi sitten yhdet synttärit taas takana. :) Niitä juhlittiin pienellä porukalla perjantaina ja kiitos vieraille hauskasta seurasta ja suuri kiitos aviomiehelleni, joka järjesti meille baarikierrosten välissä supercoolin kahden tunnin limusiiniajelun ympäri Helsinkiä! Skumppa virtasi, musiikki pauhasi ja teemaksi olin valinnut Great Gatsbyn. Mä rakastan teemajuhlia ja oli niin kiva, että kaikki vieraat olivat panostaneet pukeutumiseen. ♥ Sitä kun on tosi innoissaan kaikesta, niin yksi asia mikä jäi vähemmälle oli kuvien ottaminen... Tai otettiin niitä varmaan joku sata, silloin kun istuttiin siellä limusiinissa, mutta valaistus oli niin pimeä ja auto heilui koko ajan, ettei kuvista tullut oikein mitään. :D Vähän harmittaa kun kaikki oli niin tyylikkäitä, mutta toisaalta kyllä se kokemus on tärkein, ei kuvat. :)

Mä en siis täyttänyt pyöreitä, jos joku ihmettelee panostusta juhliin, vaan olen sitä mieltä, että aina ei tarvitse olla jotain syytä järjestääkseen pientä luksusta elämäänsä ja tykkään samalla myös antaa elämyksiä rakkaille ja ystävilleni. Sitä kun ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, niin ainakin voi sanoa eläneensä. :)

Ai niin, ja lahjoista! Siis ihmiset, jotka tuntevat minut tietävät, että mulle tärkein lahja on se, että pääsee paikalle, MUTTA siis kuka ei tykkäisi lahjoista?! :D Sain lahjakortin Zaraan (juu, mulla on jo lista vaatteista valmiina), ihanan Marc by Marc Jacobsin rannerenkaan, jo edellisessä blogissani hehkutetun Louis Vuittonin laukun ja uniikin mieheni kokonaan dotworkina tehdyn taulun käsintehdyillä kehyksillä. Mä en rupea sen enempää kertomaan kuvasta, mutta on jotenkin liikuttavaa todeta miten hyvin oma mieheni tuntee minut. :) Tiedoksi niille, jotka eivät tunne miestäni, niin hän on dotwork tatuoija eli kaikki työt tehdään ainoastaan pisteillä, nykyajan pointillismia upeassa muodossa. Käykää tutustumassa instagramissa Dots by Sigma nimellä. Loppu viikonloppu menikin sitten kotona syöden, löhöten ja kynttilänvalossa leffoja katsellen sateen ja tuulen piiskatessa ikkunoita.

Vielä lopuksi haluan sanoa, että tässä paljasta pintaa ja perseen heiluttelu maailmassa, miten v i r k i s t ä v ä ä on se, että Adelelta on tullut (vihdoinkin) uutta musiikkia. Hyvää lokakuun loppua kaikille! :)

outfit

juhlaseurue

rannerengas

pikkulaukku

dotwork


LÖYTÖJÄ HELSINGISTÄ

Hei vitsi miten ihana syksy on tähän mennessä ollut. Edelleen on lehdet puissa, satanut tosi vähän ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta, love it! Kerroin edellisessä blogissani siitä, että jäin odottamaan loppuunmyytyä Louis Vuittonilta löytämääni synttärilahjaa, niin nyt se oli sitten tullut! Iik! :D

Me ollaan veljeni Peterin kanssa sovittu, että yritetään nähdä toisiamme kahvin/lounaan merkeissä ainakin kerran kuussa, kun molemmilla on sen verran busy elämät, niin synttärilahjani hakeminen osui nyt samalle päivälle, joten veljeni sai tällä kertaa toimia myös makutuomarina. Laukku oli just sellanen kun kuvittelin, joten päätös ei ollut vaikea, kiitos rakas aviomieheni. ♥ Nyt joku saattaa ajatella, että mikä niissä Louis Vuittonin laukuissa on niin ihanaa, niin omasta puolestani vastaan näin: kyse mulle ei ole nimenomaan siitä merkistä vaan kaikista vastaavista tuotteista, jotka on huolella tehty, tässä tapauksessa vielä käsityöperinnettä kunnioittaen (se kun on valitettavasti katoava laji). Mä mieluummin myös ostan kalliimman, vuosi toisensa jälkeen kestävän (ja kyllä, myös tehdastyönä tehdyn) laukun, kun monta halvempaa, jotka hajoavat muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Lahjan hakemisen jälkeen suunnattiin veljeni ehdottamaan kahvilaan, johon mä kirjaimellisesti rakastuin... Siis miten multa on mennyt ihan ohi Katajannokalla sijaitseva italialainen kahvila nimeltään Signora Delizia. Sisään tultaessa näyttää siltä kun olisi astunut suoraan Italiaan. Liikkeen etuosassa on pieni herkkupuoti (josta "yllättäen" mukaan lähti rasia käsintehtyä suklaata) ja takaosassa kahvilatila, joka näyttää enemmänkin jonkin italialaisen kartanon olohuoneelta itämaisine mattoineen, kynttilöineen ja kristallikruunuineen. Mä otin latten ja veljeni (taivaallisen makuinen) tee tarjoiltiin aivan ihanista keraamisista astioista, kylkiäiseksi saatiin muutama suupala kakkua. Kahvittelun jälkeen käytiin vielä kävelyllä rannassa, kun sää oli niin upea ja merelle katsoessa tuntui kun olisi vieläkin kesä. Päätettiin, että tästä lähtien aina kun nähdään, niin etsitään joku uusi kahvi/ruokapaikka Helsingistä, joista raportoin ehdottomasti myös täällä. :)

kahvila


kahvila

kahvila

Helsinki

Lopuksi vielä viikon lempiasuni tai oikeastaan tällä kertaa ne on kengät, nimittäin Uggit. Niistä voi olla montaa mieltä, mutta mulle ne on parhaimmat ja mukavimmat (kuivan) kylmän kelin kengät. Ensi viikolla sitten synttäribiletystä Great Gatsby tyyliin. ;)

kengät

ARJEN LUKSUS ASIAT

Winter is coming... Sää on viilennyt sen verran, että olen viimeinkin joutunut ottamaan takin käyttöön. Ja koska ollaan menossa koko ajan vain kylmempää ja pimeämpää aikaa kohti, niin olen päättänyt, että tänä talvena en tule sen antaa vaikuttamaan muhun. Ja nyt kun mä sanoin ton, niin mä oon ihan saletti jossain über masennuksessa viikon päästä, ha ha. :D Mutta joo, se miten olen ajatellut torjuvani synkkyyden, on sisältää arkeen pieniä luksus asioita. Jokaiselle meistä luksus asiat tarkoittavat eri asioita, niin tässä olisi muutama mun:
  • Tekemällä manikyyrin/pedikyyrin kerran kuussa. Vaikka varpaat ovatkin "piilossa" talven ajan, niin huolitellut kynnet ovat aina tyylikkäät.
  • Pitämällä kauniita alusvaatteita. Vaikka päällä olisi miten tylsä toppatakki look, niin alla oleva (varsinkin uusi) ihana alusasusetti nostaa kummasti itsetuntoa.
  • Ystäväni tapaaminen kahvin sijasta skumppalasillisen merkeissä, koska yksi (tai kaksi) lasia skumppaa keskellä arkiviikkoa ei ole koskaan pahitteeksi.
  • Ostamalla herkullisen leivoksen+muotilehden ja nauttia niistä rauhassa ihan yksin.
  • Syödä kerran kuussa illallista mieheni kanssa ulkona. 
Ynnä muilla samantyylisillä asioilla. :)




Luksuksesta puheen ollen, mulla on tulossa synttärit ja mieheni lähetti minut etsimään itselleni lahjaa. Saattaa olla vähän vaarallista (lue kallista) laittaa vaimo tolleen synttäriostoksille... :D No, mä olen jo jonkin aikaa etsinyt itselleni sellasta täydellistä pikkulaukkua, johon kuitenkin mahtuu tavarat, mutta että sitä voisi myös käyttää arkena. Kävin ensin pari viikkoa sitten avatussa Michael Korsin omassa liikkeessä, jossa iloinen henkilökunta esitteli minulle valikoimaansa (rekisteröidyin myös heti heidän kanta-asiakkaaksi) ja jonka ovella oli eurooppalaiseen tyyliin ovimies.

Siitä siirryin aivan ihanan ja ystävällisen pariskunnan omistavaan Luxbagiin, josta löysin jumalaisen, (en yleensä tykkää käyttää tota sanaa, mutta tässä yhteydessä pakko :D) mustan Lanvinin pikkulaukun. Siinä oli ainoa miinuspuoli se, että se oli tehty lampaannahasta ja se on tosi herkkä kulumaan varsinkin kulmista ja mä nimenomaan halusin löytää myös jatkuvaan käyttöön sopivan laukun.

No, lopuksi löysin itseni Louis Vuittonilta... and we have a winner. :D Liikkeessä sain todella hyvää palvelua eräältä myyjältä, joka esitteli minulle ensin mitä heillä oli ja kun mikään niistä ei ollut mieleeni, niin hän esitteli yhden juuri lanseeratun laukun tiedot/kuvat jota heillä ei juuri sillä hetkellä ollut, koska se oli samantien loppuunmyyty, mutta hän uskoi sen mallin olevan juuri sitä mitä haen... ja kyllä, siinä se oli. Joten olen nyt ensimmäisenä jonossa odottamassa (ihan kuin lapsena jouluaattona :D) sitä. Heillähän on aivan ihanat pakkaukset tuotteille ja pelkälle varaustodistuksellekin on omansa. :) Siinä tuntee itsensä jotenkin tärkeäksi, kun saa tuollaista palvelua, ihan eri asia kun mennä liikkeeseen, jossa ketään ei kiinnosta mitä asiakas tekee tai päin vastoin hyökätään hänen kimppuun kuin lokit torilla...


Lopuksi viime viikon lempilook. Mun tutut tietävät, että mä rakastan mustavalkoisia vaatteita, joten kun näin tän neuleen, niin se oli kun tehty mulle. Punainen huulipuna piristää aina ja aurinkolasitrendit tulee ja menee, muttei ole Ray Ban Wayfarerin voittanutta. :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja nautitaan pienistä luksus asioista arkenakin. :)




SYNTTÄREITÄ JA BABY SHOWEREITA

Olipas tapahtumarikas lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Me ollaan muuten otettu mieheni kanssa perinteeksi, että jos molemmilla on vapaa sunnuntai, niin me kokataan aamiaiseksi (lue lounaaksi) kananmunia ja pekonia. Voitte vaan kuvitella minkälaiseksi meidän kattien käytös muuttuu, kun pekoneista leviävä tuoksu täyttää meidän kämpän. :D

Eli perjantaina juhlittiin The Cock ravintolassa ystäväni Charlotten syntymäpäiviä, eikun siis hänen kauneuttaan (koska neiti ilmoitti ettei hänen syntymäpäiviä "saa" juhlia) :D. Olin ensimmäistä kertaa ko. paikassa ja sisustukseltaan sekä tunnelmaltaan se oli tosi tosi kiva, mutta ruoka ei ollut kummoinen, tilasin tosin vain "tylsän" Croque-Monsieur:n, koska halusin vain pientä suolaista. Palvelu oli todella vaihtelevaa, meitä palveli 3 erilaista tarjoilijaa (yhtä epäilimme omistajaksi) ja ehkä erikoisin asia mikä paikassa oli, niin se että kaikki lasit olivat samanlaisia. Oli vähän sekavaa erottaa esim. skumppa ja valkoviini toisistaan..




Lauantaina taas juhlittiin mun veljeni vaimon Paulan baby showereita. Mä olin ihan täpinöissäni, kun kävin etsimässä lahjaa tulevalle tytölle, koska kaikki miniatyyrikoon vaatteet on niin söpöjä. Ja siis mustahan tulee maailman coolein täti. :D Pakettiin päätyi Zaran valkoinen kauluksellinen body ja hennon vaaleanpunainen hihaton mekko. Juhlissa tarjolla oli herkullista suolaista ja makeaa ruokaa ja erikoismainintana on pakko kehua Paulan siskon leipomia to die for cupcake-leivoksia! Superhauska idea oli myös lahjoittaa vaippoja rakennettuna "kerroskakkumaiseen" muotoon ja maailman söpöimmät sorminuket antavat varmasti paljon iloa niin tulevalle bebelle kuin äidillekin. :)





Ja lopuksi viikon lempilook, tässä asussa olen yhdistänyt kaksi paitaa yhteen ja vaikka edelleen yritän välttää takin käyttämistä (koska sitä on tiedossa aivan liian monta kuukautta :D), niin tähän asuun ulos lähtiessäni yhdistin mustan lyhyen nahkatakin vähän särmää antamaan. Ihanaa lokakuun alkua! :)


Professional Blog Designs by pipdig